Unieke locatie

Doet het mooie weer je uitkijken naar een gezellige barbecue met familie en vrienden (min. 25 personen)? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Het recreatiedomein de Blaarmeersen in Gent is bij iedereen wel gekend om zijn uitgebreide sportinfrastructuur en de grote vijver met strand waar je tijdens de zomermaanden over de koppen kan lopen en nauwelijks een plaatsje kan vinden om je handdoek te leggen. Zonnebril op je neus, koude drankjes in de hand en de geur van geroosterd vlees in de lucht: er zijn maar weinig activiteiten die zo’n informele sfeer hebben en je zo snel in de zomerstemming brengen als een barbecue. En dit op een unieke locatie, niet ver van het historisch stadscentrum van Gent!

Ons aanbod

Unieke locatie vlak bij het historisch stadscentrum van Gent en goed bereikbaar vanuit alle uithoeken van Vlaanderen.

1

Van zodra het buiten warmer wordt en de zon begint te schijnen, beginnen we weer en masse vlees te roosteren op de grill. Maar barbecueën is niet zomaar samen vlees bakken buiten.

2

Het is het oerritueel dat onze moderne menselijkheid het best illustreert, én waar we meer dan ooit naar snakken.

3

De onderstroom is dat we te midden van alle drukke nieuwigheid snakken naar wat eenvoudig, natuurlijk, bekend en dus deugddoend is, om even de illusie te hebben dat het leven simpel is.

Ons Team

Vanhaute Alain

Zaakvoerder / Vennoot

Vyane Yvan

Vennoot